Pris på Segway

Pris på Segway

Är du ute efter att köpa en alldeles egen Segway finns det flera vägar att gå. Återförsäljare finns i hela landet, från norr till söder, så att du säkert kan hitta en nära dig. För att få reda på vad din återförsäljare har för Segway pris gör du bäst i att kontakta återförsäljaren i fråga.

Det finns flera olika modeller av Segway och priset mellan dem varierar eftersom de olika modellerna har olika utrustning och utseende. Är det till exempel Segway pris på den allra vanligaste modellen, Segway i2, du är ute efter brukar det ligga strax över 75000 kronor, inklusive moms. Den modell där priset är som högst är Segway x2 Golf då denna modell har mer utrustning och andra funktioner än de andra modellerna. Du kan också få ett annorlunda Segway pris om du köper en Segway till företaget då momsen då brukar dras av.

Även om priset på en Segway kan tyckas vara högt ska man ha i åtanke hur mycket man spar in genom att köra Segway istället för bil till exempel. Det finns inga extra utgifter när man kör Segway. Det enda som kostar är den andel el du behöver för att ladda upp batteriet, fast i detta fallet är det inte jämförbart med vad bensin kostar. En hel dags körning med en Segway kostar strax över en krona. Då förstår man skillnaden. Det finns heller inga lösa delar som kan rosta eller gå sönder på samma sätt som det finns på andra fordon. Dessutom erbjuder de allra flesta återförsäljare av Segway gratis underhåll om det nu skulle behövas. Alltså behöver du inte oroa dig för att din Segway ska gå sönder på samma sätt som en bil lätt gör.

Genom att köra Segway gör du också miljön en tjänst då den inte släpper ut några giftiga avgaser. Sådana saker kan inte mätas i pengar. Så hur man än vrider och vänder på det lönar det sig att investera i en alldeles egen Segway. Du kan med gott samvete glida fram på dig Segway och bara njuta. Du kommer i längden göra både miljön och din plånbok glad.